web analytics

Vrouwen Bristol Team pakken de draad weer op

Na het debacle van vorig week gingen de meiden van zaalvoetbalclub Bristol Team woensdag 17 oktober richting Den Haag. Tegen het tweede van deze vereniging moesten de Roosendalers afreizen met drie afmeldingen. Toch was vooraf het vertrouwen groot, aangezien er wat recht was te zetten. En dat lukte, het werd 3-6. Ook de tweede bekerronde werd maandag 15 oktober gewonnen.

Na een voorsprong kwam de thuisploeg woensdag al weer snel op gelijk hoogte. Een van richting veranderde bal verdween ongelukkig achter Jade. Na een moeizame ruststand van 1-2, werd de tactiek aangepast. Dit resulteerde is vele kansen en doelpunten.

Na een eigen doelpunt van Den Haag was het ijs gebroken. Bristol Team liep snel uit naar een 3-6 overwinning. Het spel was zeker niet best, maar de drie punten maakten de terugreis naar Brabant wat aangenamer. De dames zijn op woensdag 31 oktober weer te bewonderen In de Roos om 20:00 uur.

Bekerwestrijd
De bekerwedstrijd in de tweede ronde van de Hoofdklasse 3 werd maandag met 3-10 gewonnen van Brabantia. De Roosendaalse doelpunten waren van Naomi Pesman (3), Ashley de Bie (3), Corina Luijks (3) en Anisah Karahan.