web analytics

Vrouwen Bristol Team door naar kwartfinale KNVB-beker

De vrouwen van zaalvoetbalvereniging Bristol Team uit Roosendaal zijn door naar de kwartfinale van de KNVB-beker. In Schiedam werd maandagavond 26 februari met 3-9 gewonnen van Victoria. Daar speelden de Roosendaalse vrouwen ook vorige week nog tegen, en die competitiewedstrijd tegen de hekkensluiter werd maar nipt met 2-4 gewonnen. In de afgelopen week bleken de vrouwen van Bristol Team orde op zaken gesteld te hebben.

Met een debutant binnen de selectie was de wedstrijd maandagavond eigenlijk al binnen 25 minuten gespeeld. Oranje-international Corina Luijks had de Roosendalers binnen twee minuten al op voorsprong gezet. De gasten moesten nu direct uit hun schulp komen en hun verdedigende taak verlaten. Konden ze een week eerder nog vanuit de counter spelen, nu was er direct veel ruimte. Pas diep in de tweede helft was er een korte opleving van de gasten omdat Bristol de teugels wat liet veren. Maar de eindspurt werd nog even ingezet, en uiteindelijk werd met een 3-9 de kwartfinale bereikt.

Doelpuntenmakers: Ashley de Bie 3x, Corina Luijks en Naomi Pesman 2x. Cecile Herk en Daphne Troost troffen beiden 1x het doel.

Op de foto boven: Van links naar rechts coach Hans Lauwen, Ashley de Bie, Britney Nouws, Cecile Herk, Fleur Mol, Sharon v/d Eeden, Daphne Troost, Corina Luijks en Naomi Pesman.

Het team van Bristol Team kan altijd nog versterking gebruiken. Wie ook topzaalvoetbal wil gaan spelen, kan zich via de site aanmelden.
❯ Website Bristol Team