web analytics

Vrouwen 2 van Bristol Team dendert door

Het tweede vrouwenteam van zaalvoetbalvereniging Bristol Team dendert door in de competitie. Maandagavond 23 september werd de derde overwinning op rij behaald. MVV’27 uit Maasland werd met 10-0 verslagen.

Bristol Team VR2 staat daardoor door een beter doelgemiddelde bovenaan in de 1e klasse, district West II. ‘Het plan was om de tegenstander het gevoel te geven dat er bij ons wat te halen viel. En na 10 minuten gingen we meer en meer pressie zetten’. Elza Weyers zette de toon met de eerste drie doelpunten. Bij rust was de tussenstand opgelopen tot 8 – 0 voor Bristol Team.

Experimenteren

Er was daardoor in de tweede helft meer ruimte om te experimenteren en dat resulteerde in schitterend samenspel. Een snelle opbouw en Elsbeth de Roon liep de diepte in. Zij gaf vervolgens een strakke pass in de 6 meterzone op Manoush Michielsen, die met een subtiele voetveeg ‘koekoek’ de bal perfect neerlegde voor Lianne Pollet. Goal!!!

De wedstrijd werd eerder afgefloten omdat de voorgaande wedstrijden waren uitgelopen. Bristol Team is tevreden met de 10-0 overwinning. ‘Complimenten aan de dames en voor MVV’27 voor de sportieve wedstrijd’, aldus de coach.
Doelpunten: Elza Weyers 5, Lianne Pollet 2, Elsbeth de Roon 2, Jamie Paling 1.

Volgende wedstrijden
– De volgende wedstrijd is op woensdag 2 oktober tegen TPP/ Futsal Feyenoord VR3, dat met een wedstrijd minder gespeeld, onderaan van de dertien teams staat.
– Het eerste vrouwenteam speelt woensdagavond 25 september thuis tegen Den Haag2.