web analytics

Vrouw op fietspad bij Espenberg vermoedelijk van fiets geslagen

Aan de Espenberg in Roosendaal is zondagmorgen vroeg een vrouw gewond geraakt. De politie zoekt getuigen en bewakingsbeelden. Het vermoeden bestaat dat de vrouw van de fiets geslagen is. Daarbij raakte ze bewusteloos.

Bewusteloos
Een vrouw uit Roosendaal fietste tussen 02.45 en 03.15 uur op het fietspad langs de Espenberg. Plotseling werd ze – vermoedelijk door een – man van haar fiets getrokken. In ieder geval viel ze van haar fiets en raakte hierbij bewusteloos. Toen ze bij bewustzijn kwam, werd de politie gewaarschuwd, die een onderzoek

Politiehond
Agenten hebben in de omgeving een onderzoek ingesteld. Bij de zoektocht werd onder andere gebruik gemaakt van een politiehond. Ook is een sporenonderzoek ingesteld. De vrouw is voor behandeling van haar verwondingen naar de huisartsenpost gegaan.

Dubbelberg

De politie weet op dit moment niet meer dan dat vermoedelijk sprake is van een onbekende man op een fiets, die wegreed richting de Dubbelberg.

‘De politie is daarom dringend op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie of bewakingsbeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020255530’, aldus de politie.