web analytics

Vox Jubilans brengt met concert ode aan de aarde (28 okt)

Het Gemengd Koor Vox Jubilans verzorgt zondagmiddag 28 oktober samen met de slagwerkgroep Rondomtrom het ‘Concert van de aarde’. Dat gebeurt in de Moeder Godskerk aan de Kennedylaan in Roosendaal. Het concert begint om 15:00 uur, kaarten kosten 10 euro (inclusief consumptie).

‘Het koor en de slagwerkgroep willen in dit concert een ode brengen aan onze prachtige, maar o zo kwetsbare aarde. Er wordt gezongen over de schoonheid van de natuur, de dag en de nacht, onze geboortegrond en ons thuisland, in relatie tot de liefde voor de aarde’, zo kondigt het koor aan. Uit het programma: Liederen van John Rutter, Top of the World, Over the Rainbow en het Letse lied ‘Tavas Saknes Tava Zeme’.

Na afloop is er gelegenheid om onder genot van een drankje nog even na te praten. Ook worden leden van het koor in de gelegenheid gesteld zelfgemaakte kunst rond het thema ‘aarde’ ten toon te stellen.

Reserveren kan via a.spaninks@ziggo.nl of telefonisch 06-21298621. Ook voor aanvang van het concert zijn kaarten aan de kerk verkrijgbaar.

Foto bovenaan: Foto Maarten Lucas