web analytics

Vorig jaar afgeblazen Roosendaals Treffen nu op 29 september

Het vorig jaar door slecht weer afgeblazen ‘Roosendaals Treffen’ wordt nu op zondag 29 september tussen 12:00 – 17:00 uur gehouden in de binnenstad van Roosendaal. Inmiddels heeft zich al een groot aantal organisaties (verenigingen) aangemeld. Wie dat nog niet gedaan heeft, heeft nog tot 1 juli de tijd om zich aan te melden.

Zie:
❯ Dertiende Roosendaals Treffen wederom afgelast

Het ‘Roosendaals Treffen’ stond in het feestjaar ‘Roosendaal 750’ gepland voor zondagmiddag 23 september. Dat zou dan voor de dertiende keer zijn… Maar de weersverwachtingen voor die zondag waren zó slecht (storm, onweer, regen, hagel en harde windstoten) dat het evenement voortijdig werd afgeblazen.

Daarom dit jaar
Daarom wordt het dit jaar ip 29 september gehouden. Zoals gewoonlijk in en rond het Emile van Loonpark: in het park zelf, het naastgelegen parkeerterrein, Vughtstraat, Stadserf, Kloosterstraat, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en Markt.

Indruk
Op het Roosendaals Treffen presenteren zich diverse verenigingen en organisaties uit de gemeente Roosendaal. Van cultuur en sport tot gezondheid en politiek, en van natuur en onderwijs tot veiligheid. Ook vinden op zeven podia (zowel binnen als buiten) optredens plaats en op het parcours worden ook diverse demonstaties verzorgd. ‘en ideale gelegenheid dus om op één middag een indruk te krijgen, wat er in Roosendaal allemaal aanwezig is’, aldus de organisatie.

Gratis
Bedrijven komt men op het Roosendaals Treffen niet tegen, want voorwaarde voor deelname is dat de deelnemende organisatie geen winstoogmerk heeft. Daarnaast moet de organisatie in de gemeente Roosendaal gevestigd of actief zijn. Deelname aan het Roosendaals Treffen kost niets. De gemeente biedt kramen en podia met geluidsvoorziening aan. De inrichting van de kramen of overige kosten zijn wel voor eigen rekening.

Aanmelden kan via de website ❯ Roosendaals Treffen