web analytics

Voorproefje van Zilver Muzikaèl op Nieuwe Markt (9 sept)

Op zaterdagmiddag 9 september verzorgt het regionaal muziekgezelschap Muzikaèl tussen twee en drie uur op de Nieuwe Markt een concert van ongeveer een half uur in het kader van het zilveren bestaan.

Die dag is een rondtoer door West Brabant gepland. Behalve Roosendaal worden ook Etten-Leur en Bergen op Zoom aangedaan.

250muzikaelDe toer is een voorloper op de jubileumvoorstellingen die op zaterdagavond 4 november en zondagmiddag 5 november plaats vinden in de grote zaal van Schouwburg De Kring in Roosendaal. Die voorstellingen hebben de toepasselijke naam ‘Zilver’ meegekregen.

Het moeten spetterende voorstellingen worden, waarvoor de ongeveer 40 zangeres, zangeressen en liveband druk aan het repeteren zijn. Het wordt een feestelijke, uitdagende show, waarbij muzikale hoogstandjes, verpakt in wisselende choreografieën wederom voor een waar spektakel zorgen. Kaarten zijn via De Kring te bestellen.

Muzikaèl is begin 1992 gestart als popkoor en heeft zich door de jaren heen steeds verder muzikaal ontwikkeld. Naast het koor bestaat Muzikaèl uit een band en diverse mensen achter de schermen. In totaal bestaat de vereniging uit ongeveer 40 leden. Vrijdags is de vaste repetitieavond in het Kompas in Hoeven. Daarnaast wordt er met enige regelmaat ook op andere avonden voor apart gerepeteerd voor de choreografie.

❯ Website Muzikaèl