web analytics

Voor vierde keer een Beatles-middag op het T’plein (6 okt)

Na het succes van de vorige jaren presenteert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo op zaterdag 6 oktober op het Tongerloplein voor de vierde keer een Beatles-middag met een Beatlesmarkt, veel live muziek met Lad’s Sing, All McCartney en Sebas Honing & Friends en nog veel meer. Het programma begint om 12:00 uur en duurt tot 18.00 uur.

‘De wereld van de (pop)muziek veranderde met de muziek van The Beatles uit het Engelse Liverpool. En wie denkt dat de muziek van deze legendarische groep latere generaties muziekliefhebbers niet aanspreekt, komt bedrogen uit. Want nog steeds neemt het aantal fans wereldwijd toe. Op beurzen, evenementen, als ook bij optredens van sir Paul McCartney, bestaat het publiek uit jong en oud. Kortom, de Beatles zijn nog net zo actueel, gewild en populair als in de jaren ‘60’, aldus het organiserende T’plein.

Beatlesmarkt
Wie op zoek is naar een oud singletje, LP, CD, DVD, dan wel muziek zoekt van de individuele Beatles of wellicht al langere tijd een bepaald boek over deze legendarische band op het verlanglijstje heeft staan, moet zeker een bezoek brengen aan de Beatlesmarkt. Diverse gespecialiseerde standhouders zijn op het Tongerloplein aanwezig.

Live hits
Op het podium achter de St. Jan wordt live opgetreden. Dat gebeurt in eerste instantie met de a capella groep Lad’s Sing. Daarna volgt het optreden van de tributeband All McCartney. De ‘grande finale’ wordt verzorgd door Sebas Honing & Friends. De groep speelt uiteraard een groot aantal hits van toen.

Programma
– 12.00-18.00 uur : Beatlesmarkt
– 14.45-15.15 uur : Lad’s Sing
– 15.45-16.30 uur : All McCartney
– 17.00-18.00 uur : Sebas Honing & Friends

Foto boven: De Beatles-middag is dit jaar al weer voor de vierde keer. Deze opname is uit 2016.

❯Website T’plein