web analytics

Voor het eerst Soul Spektakel op het Tongerloplein (15 sept)

Op het Tongerloplein in Roosendaal is zaterdagavond 15 september voor het eerst een Soul Spektakel. Hoofdrolspelers zijn de bands Capital S uit Delft en Do Re Mi Fa Soul onder leiding van Bert van Uffelen, die net als de dj’s Joep en Robert hun hele soul en zaligheid leggen in klassiekers uit vooral de jaren ’60 en ’70.

‘Het besluit van T’plein om een muziekfestival aan soul te wijden, kon niet uitblijven. Velen hebben dit genre immers in hun harten gesloten’, licht de organisatie toe. ‘Wanneer om 16.00 uur de 2DJS Joep en Robert het spits afbijten, kan het publiek een compleet en gevarieerd programma tegemoet zien. De DJ’s laten ook in de pauze van zich horen en verzorgen tevens de afterparty in de Moriaan.

‘Spectaculaire show’
Wat de live-bands betreft heeft T’plein twee gerenommeerde soulformaties op het programma staan. Om te beginnen: Capital S uit Delft. Deze twaalfkoppige soulformatie begint om 19.30 uur en staat bekend om de spektaculaire show die gegeven wordt.

Do Re Mi Fa Soul onder leiding van Bert van Uffelen staat garant voor een spetterende finale. ‘Toen T’plein hem vroeg of hij aan het Soul Spektakel een bijdrage wilde leveren, hoefde hij daar als soul liefhebber pur sang niet lang over na te denken. Het repertoire brengt het publiek dan ook volledig terug naar de tijd waarin soul de wereld veroverde’.

Programma:
16:00 uur: Djj’s Joep en Robert
19:30 uur: Capital S uit Delft
21:30 uur: Do Re Mi Fa Soul

Foto boven: De groep Capital S uit Delft zorgt voor een spectaculaire show, zo belooft de organisatie.