web analytics

Voor een gezellige ‘leste avond’ naar de Kaai (5 maart)

Ook dit jaar steekt het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol zijn nek weer uit om ook de avond van de carnavalssluiting (dinsdagavond 5 maart) tot een gezellige avond te maken. Daar kan men vanaf 20:00 uur in de gezellige bruine kroeg De Veestallen van Jef & Lena genieten van meezingers. Maar ook van de overdracht van het Ei van Toon, dat dit jaar doorgegeven wordt door Jean de Tullepetaon aan …?

En er wordt er weer een een nieuwe penning toegevoegd aan het zo belangrijke Vaandel van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. Deze avond, die het IQ Aarmoei-nieke nu enige jaren onder de titel “de IQ Dinsdagavond Carrousel” voor zijn vrienden en alle overige tullepetaone organiseert, trekt een steeds grotere groep mensen naar de Kaai. Velen weten inmiddels dat je hier nog even kunt genieten van een goed glas bier en de gezelligheid van swingende en zingende meedeiners, gebracht door de mannen in het Zwart-Wit voordat het carnavalsdoek valt.

Knipoog
Deze keer zullen de leden van het IQ met een knipoog naar hun eigen 2019 thema ‘Stadje mee un eige taol’ ook tal van oude Roosendaolse liedjes voorbij laten komen. Verder komt er ook nog een ‘mistery guest’ langs, maar zoals de naam al verklap,t blijft dit geheim tot de binnenkomst van deze persoon. Tot slot hoopt het IQ Aarmoei-nieke ook dat de Hoogheid van Tullepetaonestad met zijn gevolg net voor de sluiting ook de Kaai nog even aandoet om dat laatste zetje Tullepetaonse leut te geven.

Meer dan waard
Zonder het volledige programma te verklappen, belooft het IQ Aarmoei-nieke de bezoekers dat het de gezelligheid meer dan waard zal zijn. In ieder geval wordt de avond op tijd afgesloten om nog op tijd op de Markt te kunnen zijn voor de sluiting.