web analytics

Voor derde keer Straat Muzikanten Concours in Roosendaal (18 aug)

Op zondag 18 augustus is tussen 13:00 en 19:00 uur in de binnenstad van Roosendaal de derde editie van het Straat Muzikanten Concours De Gouden Roos. Verspreid over een tiental locaties in het centrum zijn er optredens van muzikale talenten zowel solo, als duo, als trio of in grotere samenstellingen. Ze strijden om de eer, een trofee en een geldbedrag.

De optredens in de stad zijn onversterkt en mogen geen slagwerk gebruiken. Er is een roulerend systeem zodat de talenten hun act op verschillende plaatsen kunnen tonen aan het publiek. In maximaal 20 minuten mogen ze laten zien en horen wat ze kunnen.

Beste drie acts
Tussen het publiek lopen ook verscheidene onafhankelijke juryleden, die de acts beoordelen volgens een puntensysteem op muzikale kwaliteit, presentatie, zang en reacties pubiek. De jury kiest de beste drie acts. Die komen vervolgens vanaf 18:00 uur op het podium op de Markt om hun optredens nogmaals uit te voeren, maar nu versterk.

Publiek kiest winnaar

Het publiek kiest een winnaar door een stembiljet in te vullen. Voor de winnaar is naast eeuwige roem en een Gouden Roos Trofee een geldbedrag van 300 euro plus studio-opnamen beschikbaar. Nummer twee krijgt ook een Gouden Roos Trofee vergezeld van 200 euro en voor nummer drie ligt behalve een Gouden Roos Trofee een geldbedrag van 100 euro klaar.

Aanmelden

Het concours wordt georganiseerd door de Stichting Blues Promotions Roosendaal. Daar kunnen belangstellenden zich ook inschrijven.

❯ Website Stichting Blues Promotions Roosendaal