web analytics

Voor de zesde keer een Quikrun (8 sept)

Op zondag 8 september organiseert Thor weer een Quikrun. Dat is dit jaar voor de zesde keer. De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij Thor. Met deze loop ondersteunt Thor de Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht.

Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten.

De Quikrun bestaat uit drie onderdelen:
– Een wedstrijdloop van 5 en 10 km die onderdeel uitmaakt van het Running Center Loopcircuit
– Een recreatieloop van 5 en 10 km.
– Een bedrijvenloop over 5 of 10 km.

Remmerswaal Bedrijven Challenge
Tijdens deze zesde editie van de Quikrun wordt voor het eerst de Remmerswaal Bedrijven Challenge gelopen. Het is een bedrijvenloop over 5 of 10 km, waarbij bedrijven de strijd met elkaar aangaan in teams van 3 lopers. Het team met de beste 3 opgetelde tijden wint de Challenge. Van elke loper uit het team die 5 km loopt, wordt de tijd dubbel geteld. Aanmelden voor de Remmerswaal Bedrijven Challenge kan door een mail te sturen naar: info@quikrun.nl, onder vermelding van teamnaam en gegevens van de deelnemers. De andere deelnemers kunnen zich aanmelden via inschrijven.nl (zie onderaan)

Atletiekbaan start en finish
De start en finish van de Quikrun zijn op de atletiekbaan van Sportpark Vierhoeven in Roosendaal. De 5-km-lopers starten om 10:00 uur, de 10-km-lopers om 11:00 uur. Dat geldt voor zowel de wedstrijdlopers, de recreatielopers en de deelnemers van de bedrijven challenge.

Kids bootcamp
Voor de kinderen van de lopers die aanwezig zijn is er tijdens de 5 en de 10 km loop een leuke ‘Kids bootcamp’. Deze wordt georganiseerd bij het Thorhonk door de hoofdsponsor DST.

❯ Website Quikrun
❯ Inschrijven voor de Quikrun

Beeld van de start van de Quikrun van 2018. Meer foto’s van die Quikrun zijn ❯ HIER te zien.