web analytics

Voor de 50e keer avondvierdaagse Wouw (vanaf 24 juni)

De Avondvierdaagse 2019 van Wouw start maandag 24 juni. Het vertrek is elke avond tussen 18:00 – 19:00 uur vanuit café Donkenhof aan de Roosendaalsestraat 61. Er kan worden gekozen uit routes van 6, 10 en 15 kilometer. Jaarlijks gaan er in Wouw zo’n 700-800 wandelaars van start. Het is dit jaar de vijftigste editie.

De routes gaan dit jaar richting Kruisland, Heerle en Roosendaal. Op de laatste avond is een inhuldigingsroute. Die gaat via de Hofstraat en de Roosendaalsestraat en traditiegetrouw worden daar de deelnemers in de bloemetjes gezet.

Jubileummedaille
Het is de vijftigste editie. Wie vier avonden meewandelt, komt in aanmerking voor een medaille. Dat is dit keer een speciale jubileummedaille. Wandelaars die voor de 25ste keer meedoen, worden apart in het zonnetje gezet en krijgen de felbegeerde zilveren schoen. Voor lopers die voor de 40ste keer deelnemen is er de ‘stoeptegel’.

Inschrijven
Deelname kost bij voorinschrijving (tot en met 19 juni) 3,50 en bij inschrijving bij de start op maandag 4,50 euro. Vanwege het jubileum kunnen basisschoolleerlingen meelopen voor 1,50 (via school).

De organisatie wordt tijdens de vier avonden bijgestaan door vrijwilligers van de EHBO-vereniging uit Heerle en een groep verkeersregelaars.

❯ Website Avondvierdaagse Wouw