web analytics

Voor 25ste keer Eye-Candy-expositie in galerie Anita Ammerlaan

Voor de 25ste keer is er in het grote atelier annex galerie van Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal een ‘Eye-Candy’-expositie. Deze 25ste editie werd zondagmiddag 19 januari geopend. Twaalf kunstenaars exposeren hier tot en met 12 april.

Goed bezocht
De feestelijke opening van expositie Eye-Candy 25 was een goed bezochte en geslaagde happening. De ongeveer 300 bezoekers waren onder de indruk van de geëxposeerde professionele kunst van 12 kunstenaars en de heerlijke live muziek door Los Perdidos.

De kunstenaars
Er zijn kunstwerken te zien van Bart Ensing (houten objecten), Cindy Kivit (schilderijen), Peggy Bus (glaskunst), Wout Kole (schilderijen en foto’s), Mirjam Hendrikx (3D objecten), Ellen Geerts (schilderijen), Anne Mannaerts (3D objecten), Tom van Dessel (schilderijen), Jean Stuyck (wandobjecten), Marijke Ardon (schilderijen), David Ngai (schilderijen) en Anita Ammerlaan zelf (schilderijen).

In weekend open
De expositie biedt weer een mooie diversiteit met houten beelden, glaskunst, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie in de 1150 vierkante meter grote ruimte is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Foto boven: Beeld van de goed bezochte opening van de expositie ‘Eye-Candy 25’ in galerie Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal.

❯ Website Galerie Anita Ammerlaan