web analytics

Volle bak bij Aarmoei-nieke op Cour Jef Boonen

De mannen van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol hadden er weer lang aan gewerkt. Dat was zaterdagavond 22 juni te zien zaterdagavond 22 juni te zien op Cour Jef Boonen (de plets achter hun stamcafé de Veestallen aan de Kade) was afgeladen met vrienden, fans & sympathisanten van de mannen in het zwart-wit. In een geweldige sfeer en onder heerlijke weersomstandigheden vond hun Zomeravondconcert 2019 plaats. Een mooi begin van hun zomerreces.

Geannexeerd
Doordat ‘Cour (van) Jef Boonen’ al enige tijd geannexeerd is als Belgische enclave openden de heren de avond door een officieel ‘gemeente Essen’-bord te onthullen op de Cour van Jef. Waarna een zwoele, sfeervolle muzikale avond volgde die weer bol stond van verrassingen en enorm veel gezelligheid.

In het licht van het dit jaar gekozen thema ’75 jaar bevrijding van Roosendaal’volgden vele passende momenten elkaar op. Er werd ademloos geluisterd, uit volle borst meegezongen en met open mond verrast.

Kleine Gardeofficier
Ook de aanwezige historische voertuigen die onder de klanken van ‘Adieu, Mein Kleine Gardeofficier’ de Kaai verlieten, trokken veel bekijks van de massaal toegestroomde vrienden en sympathisanten van dit heren gezelschap in stemmig zwart-wit.

De ‘witte dasse’ & ‘pantalon’ gaan samen met de bolle hoed even de kast in. En komen weer tevoorschijn als de heren op retraite vertrekken in november waar men zich weer grondig zal voorbereiden op het nieuwe jaar.