web analytics

Volgend woonblokje bij Stadsoevers in aanbouw

Nu het eerste blokje Stadsoevers-woningen (op de Wipwei) klaar is, is het tijd voor het volgende. Dat verschijnt op een steenworp afstand en heeft de naam ‘Thuishaven’ meegekregen. Het is een project van 32 koopwoningen aan de Titus Brandsmastraat / Wethouder Lanenstraat. Van de drie eerste woningen aan de Wethouder Lanenstraat (foto boven) is de fundering inmiddels al uitgezet. Voor de andere huizen wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

De woningen worden volledig gasloos uitgevoerd en bevatten 3 slaapkamers, een complete badkamer en royale woonkamer met open keuken. Het project wordt gerealiseerd door Alwel.

Achtertuin
De woningen komen op percelen van 106 tot 111 verkante meter en hebben een woonoppervlakte van 92 tot 145 vierkante meter. Alle woningen hebben de beschikking over een stukje achtertuin. Daarnaast kunnen kopers hun woning ‘volledig naar eigen behoefte uitbreiden met opties zoals een uitbouw, dakkapel en grotere badkamer’.

Alwel
De goedkoopste woning werd aangeboden voor 189.000 euro, de duurste voor 219.500 euro (v.o.n.) In december 2017 heeft de gemeente een overeenkomst gesloten met woningbouwcorporatie Alwel over de ontwikkeling van het gebied Titus Brandsmastraat tot een woningbouwlocatie met maximaal 32 koopwoningen.

❯ Website project Thuishaven (Titus Brandsmastraat)

Aan de slag in de Titus Brandsmastraat.
 
Zo gaat het worden.