web analytics

Vlissinger (34) na steekincident van bed gelicht in de Westrand

In een woning in de Westrand in Roosendaal is maandagmorgen 19 maart een 34-jarige man uit Vlissingen aangehouden die er van verdacht wordt betrokken te zijn bij een steekincident in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen op zondagavond 18 maart. Hij werd om kwart voor zes van zijn bed gelicht in Roosendaal.

Een inwoner van Vlissingen zou daar, zittend in een auto, door een hem bekende man zijn aangevallen. De Vlissinger wist zich te verweren, maar liep hierdoor wel verwondingen op. De ambulance werd opgeroepen en had het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. Hierna mocht het slachtoffer weer naar huis.

In de tussentijd was de technische recherche naar de plaats van het incident gegaan om onderzoek te doen in en om de auto waar het slachtoffer in zat. Er werden verschillende voorwerpen en sporen in beslag genomen voor verder onderzoek.

Omdat de verdachte bekend was, wisten agenten naar wie ze moesten zoeken. Ook een hondengeleider was in Vlissingen ter plaatse gekomen om mee te zoeken. De Officier van Justitie gaf toestemming voor een aanhouding buiten heterdaad. De verdachte, een 34-jarige Vlissinger, is rond 05.45 uur maandagochtend in Roosendaal aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.