web analytics

Vijftiende Roosendaals Bockbierfestival in vijf cafés (6 okt)

Het vijftiende Roosendaals Bockbierfestival op zaterdagmiddag 6 oktober vanaf 14:00 uur wordt weer in vijf cafés in de binnenstad gehouden. Dat zijn Café De Sjoes, ’t Wapen van Roosendaal, De 3 Weesgegroetjes, Grandcafé Chagall en Bruin Café JaxX.

In deze cafés zijn tal van biertjes te vinden. Op de website van de organisatie is precies te zien in welk café welke biertjes worden geschonken, zodat men thuis eventueel al een voorselectie kan maken.

Jetons
Aan de standjes of de bar wordt betaald met zogeheten jetons, die voor twee euro per stuk kunnen worden aangschaft. De bockbieren kosten één of twee jetons, ongeacht het alcoholgehalte of de sterkte van het bier of het type bier.

Ieder bier wordt geserveerd in een proefglaasje. In deze proefglaasjes kan 15 cl bier en worden samen met een productinfomratieboekje aangeboden voor € 5,00. Er zijn twee uitgiftepunten waar de jetons, productinformatieboekje en proefglaasjes gekocht kunnen worden en wel op det terrassen van Café de Sjoes en 3 Weesgegroetjes.

High Beer
Deelnemers maken ook nog kans op een gratis High Beer, de tegenhanger van High Tea, maar dan met bier en bierhapjes. In elk van de deelnemende cafés kan een stempel wrden gehaald. Als de stempelkaart vol is, kan die worden ingeleverd. Nadien zal de organisatie uit de stapel ingeleverde stempelkaarten een winnaar trekken.

❯ Website Roosendaals Bockbierfestival
❯ Welke biertjes waar?