web analytics

Vijfde Quikrun op zondag 9 september

Op zondag 9 september organiseert atletiekvereniging Thor voor de vijfde keer de Quikrun, een wedstrijd- en recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij Thor. De Quikrun wordt georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht en zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten.

De Quikrun bestaat uit drie onderdelen:
– Een wedstrijdloop van 10 km die onderdeel uitmaakt van het Running Center Loopcircuit (RCLC)
– Twee recreatielopen, een van 5 km en een van 10 km. Ook wheelers kunnen hier aan deelnemen
– Battle of the fittest

Battle
De Battle of the fittest is een teamloop over 5 km, waarbij bedrijven en verenigingen uit Roosendaal en omgeving de strijd met elkaar aan gaan. Teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Het team met de vier snelste lopers wint de titel Fittest after Summer 2018.

Vierhoeven
De start en finish van de Quikrun zijn op de atletiekbaan van Sportpark Vierhoeven in Roosendaal. De start van de recreatieloop over 5 km en de Battle of the fittest is om 10:00 uur, de start van de 10 km wedstrijd- en recreatieloop om 11:00 uur.

Meedoen
Voor-inschrijven kan via tot en met 8 september via Inschrijven.nl Daarna kan er nog worden ingeschreven op de wedstrijddag zelf, vanaf 9:00 uur in het THOR Honk op Sportpark Vierhoeven.
Inschrijfkosten per individu bedragen € 6,- (op 9 september € 7,50) en per team bedragen € 36,- (op 9 september € 45,-)

❯ Foto-impressie van de Quikrun 2017
❯ Website Quikrun
❯Inschrijven via Inschrijven.nl
❯ Website Stichting Paul