web analytics

Vijf koren op SKOORenfestival in park (10 juni)

Ook dit jaar verzorgt het koor Skoor weer een SKOORenfestival in het Emile van Loonpark op tweede pinksterdag 10 juni. Behalve Skoor zelf treden daar ook Akkoord, Cluse Up, Bekoor en Buiten Bereik op. De muziekmiddag begint om 12:30 uur.

SKOOR Roosendaal is een popkoor dat bestaat uit ongeveer 55 leden. Het koor is op 14 januari 2008 opgericht en er worden voornamelijk Nederlands- en Engelstalige populaire liederen ten gehore gebracht. Het koor staat onder muzikale leiding van Pieter-Jan van den Berg. Voor mensen die SKOOR alleen niet voldoende vinden is er een projectkoor in het leven geroepen. Dit koor bestaat uit wisselende zangers en zangeressen van SKOOR die bij gelegenheid een apart repertoire instuderen van een beperkt aantal nummers en deze enkele malen ten gehore brengen.

Het SKOORenfestival op tweede pinksterdag in het Emile van Loonpark is uitgegroeid tot een tradietie. Voor dit festival nodigt SKOOR koren uit de omgeving uit om gedurende de dag met elkaar te zingen. Het publiek wordt zo getrakteerd op verschillende soorten populaire koormuziek. Er is een leuke bezigheid voor de kinderen en ook de interne mens wordt niet vergeten.