web analytics

Vierde Speciaalbiertweedaagse op 2-3 nov in Groencentrum

Voor liefhebbers van speciaalbier wordt op zaterdag 2 en zondag 3 november in Roosendaal de vierde editie van De Speciaalbierdaagse georganiseerd. Dat gebeurt in Groencentrum De Wit van Dongen aan de Boeiinkstraat 1a, tussen Roosendaal en Wouw. Het evenement is beide dagen van 13:00 – 19:00 uur.

De organisatie, bestaande uit onder andere een meesterschenker, een importeur van speciaalbieren en bevlogen liefhebbers van speciaalbier zorgen voor een zeer ruim assortiment aan speciaalbieren die het verdienen om geschonken te worden.

Op beide dagen worden ruim 1.000 bierliefhebbers verwacht. Dit jaar zijn er 4 bars waar bieren worden geschonken uit Noord, Oost, Zuid en West. Deelname kost bij voorinschrijving 21,95 euro.
Deelnemers krijgen bij binnenkomst een proefglas, 5 consumptiemunten (twv € 2,20 per stuk), een flesje water, een bierboekje met uitleg over alle bieren inclusief en een pen voor het maken van notities.

Het festivalglas kan na afloop bij de uitgang geruild worden voor een schoon exemplaar voor thuis. Minimale leeftijd is 18 jaar.

❯ Website Speciaalbierdaagse

Groencentrum De Wit van Dongen
Boeiinksestraat 1a
4703 SK Roosendaal
info@speciaalbierdaagse.nl
Route: Vanuit Roosendaal langs Designer Outlet Roosendaal (voorheen Rosada) de Wouwbaan op en bij ’t Anker linksaf.