web analytics

Vierde Jumbo in Roosendaal door overname Agrimarkt

Door overname van de Agrimarkt aan de Streuvelslaan in de Kroeven heeft supermarktketen Jumbo er een vierde vestiging bij in Roosendaal. De verbouwde winkel nabij de ‘televisietoren’ gaat woensdagmorgen 27 november om 09:00 uur open.

De andere Jumbo-vestigingen liggen aan de Van Beethovenlaan (centrum), Lindenburg en de Rembrandtgalerij (Westrand).

Bij de nieuwe supermarkt hoort een aparte slijterij en een afdeling bloemen en planten.

Vertrouwde artikelen
In een openingsfolder stelt Jumbo de vernieuwde winkel en het personeel voor en laat het concern weten dat ‘veel vertrouwde Agrimarkt-artikelen blijven’. Onder oudere bewoners van de Kroeven staat de winkel ook wel bekend als ‘de schuur’.

Zes Agrimarkten
De Agrimarkt had zes winkels in Zuidwest Nederland. De winkels gingen in die vorm op 31 oktober dicht. De winkels in Roosendaal, Vlissingen en Middelharnis heropenen als Jumbo winkel, de zaak in Goes wordt dit jaar nog de eerste Jumbo Foodmarkt van Zeeland. De Agrimarkten Terneuzen en Oud-Beijerland gaan verder onder vlag van Lidl.
‘Alle medewerkers van die vestigingen gaan over naar de nieuwe eigenaar; zij behouden hun bestaande arbeidsvoorwaarden’, deelde Jumbo bij de overname mee.

Plaatselijk karakter
Ook kondigde Jumbo aan dat het van plan is om zoveel mogelijk het plaatselijke karakter van de Agrimarkt-winkels te behouden, inclusief het aanbod van verschillende lokale producten. Dat betreft in elk geval het populaire seizoensaanbod mosselen en meerdere goedlopende artikelen in de categorie Tuin en Dier.

Foto: Google Streetview