web analytics

Vierde aanhouding na vondst hennepknipperij Aalbersestraat

In het onderzoek naar de hennepknipperij die maandagavond 14 augustus werd aangetroffen in een woning aan de Professor Aalbersestraat in Roosendaal, is woensdag 16 augustus een vierde verdachte aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Roosendaal. Alle verdachten zitten nog vast.

In de woning aan de Professor Aalbersestraat werd maandagavond 14 augustus een hennepknipperij annex drogerij gevonden. Maandag aan het begin van de avond kwam er bij de meldkamer informatie binnen dat er mogelijk hennep geknipt wered in een woning aan de Professor Aalbersestraat.

In een slaapkamer op de eerste verdieping vonden agenten inderdaad 7.870 gram ongedroogde henneptoppen. Op een andere kamer lag nog 623 gram henneptoppen te drogen en in de keuken was nog een kleinere hoeveelheid ongedroogde henneptoppen (42 gram) verstopt.

De 33-jarige bewoonster van het pand werd ter plekke aangehouden, samen met nog een 31-jarige vrouw uit Rotterdam en een 38-jarige man uit Roosendaal. Alle verdachten zitten nog vast.