web analytics

Vier mannen aangehouden na vechtpartij in Julianastraat

UPDATE – Na een vechtpartij op donderdagavond 27 juli in de Julianastraat in Roosendaal, waarbij een man raakte ernstig gewond geraakte, heeft de politie vier mannen aangehouden. De aanleiding wordt nog onderzocht. De gewonde man (28) uit Roosendaal had zich bij het ziekenhuis gemeld. Hij bleek in de Julianastraat door enkele mannen te zijn aangevallen.

Het slachtoffer werd direct geopereerd en in het ziekenhuis in Bergen op Zoom opgenomen. Uit het eerste onderzoek van de politie bleek dat het slachtoffer, in aanwezigheid van een inwoner (21) uit Leiden, in de Julianastraat door een viertal mannen werd aangevallen en gestoken.

Toen de twee in een auto vluchtten, reden ze tegen een geparkeerde auto. Ook ontstond een botsing met een van de vier mannen. Het tweetal meldde zich daarna in het ziekenhuis in Roosendaal. De politie heeft de man uit Leiden verhoord.

Van het viertal meldden twee mannen zich op het politiebureau in Roosendaal. Zij werden aangehouden. Het gaat om twee mannen (22 en 24 jaar) uit Roosendaal. Hun betrokkenheid bij het steekincident wordt onderzocht.

Het resterende duo ging naar het ziekenhuis in Roosendaal, omdat een van hen bij de botsing met de auto gewond raakte. Het gaat om een 27-jarige man uit Bergen op Zoom en een 26-jarige man uit Roosendaal. De laatste raakte bij het incident gewond. Ze werden vanuit het ziekenhuis naar het politiebureau gebracht en daar aangehouden. Ook hun betrokkenheid wordt onderzocht.