web analytics

Vesta Vuurwerk pakt weer uit met grote show in Roosendaal (16 dec)

Vesta Vuurwerk pakt zaterdagavond 16 december op de Westelijke Havendijk 17e in Roosendaal weer uit met een grote vuurwerkshow. Naar verwachting komen daar weer duizenden mensen op af. De show begint om 19:00 uur.

Voor zo’n show met duizenden bezoekers moet heel wat georganiseerd worden. Om het verkeer in goede banen te leiden, komen bijvoorbeeld dertien verkeersregelaars in actie.

‘De vuurwerkshow wordt dit jaar weer net een beetje beter dan in de voorgaande jaren’, zegt Patrick Jansen van VestaVuurwerk. ‘Dit jaar worden bijvoorbeeld nieuwe vlammenwerpers ingezet, die maar liefst twee keer zo hoog komen als in het verleden.”

De show is heel divers, en dat is volgens Veste Vuurwerk uniek in Nederland. De show is op muziek gesynchroniseerd en tegelijk met de show dansen de nieuwe vlammenwerpers en lasers mee op het ritme van de muziek.’

Behalve het vuurwerk draait het evenement ook om gezelligheid. ‘Het is een cadeau van ons aan de stad’, zegt Rick Klaassen van het bedrijf. Veel mensen blijven volgens hem na de show hangen om te genieten van de gratis dranken die geschonken worden. ‘Het is een echt familie evenement geworden, een plezier voor jong en oud’.

vuurwerk
Foto’s Christian Traets

Een gedachte over “Vesta Vuurwerk pakt weer uit met grote show in Roosendaal (16 dec)

  • donderdag 14 december 2017 om 13:04
    Permalink

    Er staat niets in lokale kranten.

Reacties zijn gesloten.