web analytics

Vervelende winkeldief (35) opgepakt – politie moet wapenstok gebruiken

Agenten hebben zaterdag 13 juli tegen de avond aan de Gastelseweg een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zou in een supermarkt aan de Philipslaan goederen gestolen hebben. De man was agressief en kon niet door de medewerkers in bedwang worden gehouden.

De man werd op zaterdag 13 juli rond 17.30 uur door winkelpersoneel betrapt. De man was agressief en kon niet door de medewerkers in bedwang worden gehouden. Agenten troffen de verdachte aan op de Philipslaan. Hij luisterde niet naar de agenten en stelde zich agressief op.

Een van de agenten dreigde daarop met pepperspray en duwden hem tegen een muur. Omdat de man zich bleef verzetten, moesten de agenten hun wapenstok gebruiken. Uiteindelijk konden ze hem aanhouden en in de politieauto zetten, ook daar bleef de man zich misdragen. Hij schopte en tegen de ruiten van het voertuig. De man is ingesloten.

Een omstander (een eveneens 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats) die zich met de aanhouding bemoeide, en agenten beledigde is ook aangehouden. Vermoedelijk zijn de mannen bekenden van elkaar.