web analytics

Vermoedelijke drugsdealer in Schijf aangehouden

Op een parkeerplaats aan de Molendreef in Schijf hebben agenten donderdagavond 8 juli een 21-jarige man aangehouden. De politie vermoedt dat hij handelt in verdovende middelen. Er werden zakjes met ‘poeder’ en voor honderden euro’s contant geld gevonden.

Surveillerende agenten zagen op donderdagavond 8 juli dat de verdachte bij het zien van de politie zich zenuwachtig begon te gedragen. Hij zette zijn auto in zijn achteruit en zat druk appende achter het stuur. De agenten besloten hem te controleren. Daarbij kreeg hij te horen dat hij een bekeuring kreeg voor het vast houden van een mobiele telefoon achter het stuur.

Tijdens het gesprek gedroeg de man, die uit Teteringen kwam, zich erg zenuwachtig. De agenten zagen dat hij aan het trillen was. Ook roken ze een henneplucht vanuit de auto komen. Ze besloten het voertuig verder te onderzoeken.

Ook vroegen ze aan de verdachte om zijn zakken leeg te maken. Hij bleek honderden euro’s aan contant geld op zak te hebben. In de auto lagen een tiental zakjes met daarin vermoedelijk cocaïne. Deze zijn in beslag genomen en de man is aangehouden op verdenking van drugshandel. Het geld en zijn auto zijn ook in beslag genomen voor verder onderzoek.