web analytics

Verkoopdag van Stichting Carnaval aankondiging van veul voorpret

Als Stichting Carnaval Roosendaal op tal van plekken in Roosendaal z’n verkoopdag houdt, dan weet je het wel. Dan staat het carnaval in Tullepetaonestad voor de deur. En al begin het leutfestijn officieel op zaterdag 22 februari met de sleuteloverdracht en de optocht, iedereen weet dat er tussen nu en die 22ste al volop voorpret is… De verkoopdag leverde €12.149 op, zo meldde de stichting.

Op de verkoopdag is in de kraampjes te zien wat de stichting anno 2020 allemaal aan merchandise heeft. Om het maar eens op te sommen: veldteken met speld, cd, mottodas, paraplu, vlag, kiendershawl, Tullepetaons spel, muts, In den paplepel cd, schild, handschoenen, spiraalwokkel, bonnenhouder, vlaggenlijn en banier bijvoorbeeld.

Bijgaande foto is gemaakt in de Roselaar, maar er stonden zaterdag 25 januari ook kramen op de Nieuwe markt, Dijkcentrum, KroevenCentrum, Jumbo Beethovenlaan, Lindenburg, Tolberg centrum, Plus Tolberg, kruising oude markt en de Raadhuisstraat.

❯ Website Tullepetaonsnieuws


 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie