web analytics

Veertiende ‘Rotary Golftrofee’ tbv van ‘Mobiele Beesten Boel’

 Op 31 mei vindt de veertiende editie van de Golftrofee plaats, hét golfevenement van Rotary Roosendaal voor het goede doel, dat ook dit maal weer plaats vindt op golfbaan de Wouwse Plantage. ‘Beesten Boel’ is dit jaar het uitverkoren goede doel.

Ruim 90% van de beschikbare plaatsen van dit populaire evenement is inmiddels geboekt. Er zijn dus nog enkele flights beschikbaar voor zowel de ervaren als minder geoefende golfer.

Door de jaren heen is het toernooi uitgegroeid tot een jaarlijks evenement van naam in West-Brabant. Rotary Golftrofee blijft trouw aan het beproefde concept: een all-in shotgun benefiet golfwedstrijd over 18 holes, waarbij naast gezelligheid en ontspanning er een financiële bijdrage wordt bijeen gebracht voor het goede doel.

Makke knuffeldieren

Dit jaar heeft Rotary Roosendaal de “Mobiele Beesten Boel” gekozen voor financiële ondersteuning. Dit unieke initiatief dat tien jaar geleden is opgezet door de enthousiaste vrijwilligers Frans en Renee den Hollander. Gemiddeld twee maal per maand bezoeken zij met allerlei makke knuffeldieren (konijnen, poezen, honden zelfs een pony, ezel en mini varken ), verzorgingstehuizen door heel West- Brabant. Bejaarde (demente) bewoners genieten volop van de dieren die rondlopen en die zij kunnen aaien en knuffelen.

Inschrijven kan via www.golftrofee.nl