web analytics

Veel Nederlandse covers op Plein 7 Recover 2019 (25 aug)

Het Tongeloplein in Roosendaal staat zondag 25 augustus tussen 16:00 en 21:30 uur weer in het teken van ‘Plein 7 Recover’. Dit jaarlijkse muziekfestijn wordt voor de vierde keer georganiseerd door de Stichting Festival Plein 7 en is ook dit jaar gewijd aan covermuziek, vooral uit de Nederlandse popmuziek.

Hiermee continueert de organisatie de ingeslagen weg: muziek herontdekken. Daarvoor zijn drie bands gecontractueerd. Voor de kids zijn een schminker en een springkussen geregeld.]]

Programma
16.00 uur: Sheewawah
18.00 uur: Copycat
20.00 uur: Van Eigen Bodem

Sheewawah
Deze band bijt vanaf 16:00 uur het spits af met de werkethos van een eindjaren ’60 rockband en frisse Nederlandstalige teksten van nu. Sheewawah is een powertrio zoals een powertrio bedoeld is: een drummer, een bassiste en een zingende gitarist. De wortels diep in de Amerikaanse muziekgeschiedenis, de kop alert in de wind. Levendig, toegewijd en frontaal.
❯ Facebookpagina Sheewawahh

Copycat
Al meer dan 20 jaar op feesten en partijen, De rasmuzikanten van Copycat vertolken nummers op een eigenzinnige manier in een zeer gevarieerd repertoire, dat door hen exclusief voor Plein 7 Recover omgezet is naar puur Nederlandstalige popmuziek. ‘Stilstaan is er dus niet bij als Copycat optreedt’, aldus de organisatie.
❯ Facebookpagina Copycat

Van Eigen Bodem
Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands de klassiekers van toen en de hits van NU. Bløf, Marco Borsato, Nielson, Doe Maar en ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij.
Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken. Info:
❯ Website Van eigen Bodem