web analytics

Vandalen laten spoor van vernielde auto’s achter in Roosendaal

Politieagenten hebben in de vroege ochtend van zondag 9 juni een spoor van vernielde auto’s aangetroffen. De politie vraagt eventuele getuigen en gedupeerden zich dan ook te melden. De eerste melding over de vernielingen kwam rond 05:00 uur binnen. Toen belde een gedupeerde eigenaar van een aan de Bredaseweg geparkeerde auto.

Volgens hem had een groepje fietsers zich mogelijk schuldig gemaakt aan de vernieling van zijn auto. Hij was de fietsers nog achterna gerend, maar had ze niet meer kunnen achterhalen

Route richting Zegge
Agenten hebben de route afgelegd die dit groepje mogelijk gefietst kon hebben en zij troffen een spoor van vernielde auto’s aan. In totaal zouden van zeker vijftien auto’s, langs de Hoogstraat, de Bredaseweg in de richting van Zegge, de buitenspiegels zijn afgetrapt.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over de aangerichte vernielingen. Ook wordt gedupeerden van vernielingen gevraagd om aangifte te doen.

Wie informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via Whatsapp (06-12207006). Ook kan via Meld Misdaad Anoniem informatie gedeeld worden. Zij zijn bereikbaar via de website www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000.