web analytics

Vanaf 2 april ook Mama café in bibliotheek Roosendaal

Ook Roosendaal krijgt een Mama Café. Dat start op dinsdag 2 april in de bibliotheek VANnU aan de Markt in Roosendaal. Het Mama afé biedt een plek waar men gezellig koffie kan drinken, ervaringen kan delen, elkaar kan opzoeken voor vragen en waar kinderen kunnen spelen in een veilige omgeving.

‘Niet alleen zijn het twee uurtjes vermaak, ook wisselen we informatie uit. De ene keer komt bijvoorbeeld een draagdoekconsulente, de andere keer is er een voorleesuurtje of nodigen we een organizer-expert uit. Kortom, volop gezelligheid én activiteiten’, zo laat de organistaie weten.

Een Mama Café wil graag eenzaamheid onder moeders in de regio bestrijden en hun netwerk uitbreiden. Het café is niet enkel voor moeders; ook vaders, oma’s en opa’s zijn welkom. ‘Het café is bedoeld om samen te bezoeken: je laat je kind er dus niet achter zoals bij een crèche’.

De eerste bijeenkomst is dinsdagorgen 2 april tussen 10:00 en 12:00 uur. Er is een speelplek voor de kinderen en voor de ouders is er koffie en thee. De entree is gratis.

Er worden nog wel twee vrijwilligers gezocht die het Mama Café willen gaan leiden op elke eerste dinsdag van de maand. Wie belangstelling heeft kan mailen naar info@dreamworkers.nl