web analytics

Van 29 juli t/m 9 augustus weer Kindervakantiewerk Roosendaal

Stichting Kindervakantiewerk Roosendaal heeft ook voor deze zomerperiode een aantal actviteiten voorbereid voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar. De stichting zet zich al sinds 1960 in voor kinderen in de gemeente Roosendaal. Dit jaar zijn de activiteiten tussen 29 juli tot en met 9 augustus.

In die twee weken zijn er bijna dagelijks op werkdagen tussen 09:30 – 16:00 knutseldagen in het onderkomen van EVR De Levensschool aan Benedendonk 1. Een enkele keer wordt er ook op uit getrokken, bijvoorbeeld naar het zwembad De Stok (donderdag 1 augustus) en mogelijk ook naar het bos/speeltuin en wellicht zelfs nog een busreis.

Leuke dag
‘Wij willen de kinderen graag een leuke dag bezorgen, waarin zij zich kunnen amuseren met diverse knutselwerken, zoals figuurzagen, zandschilderen, houtbranden, kleurplaten inkleuren, verven, kralen strijken en nog veel meer. Daarnaast willen we op die dagen nog wat extra activiteiten op touw zetten, bijvoorbeeld een springkussen, sport- en spelmiddag, roofvogeldemonstratie, bezoek aan de speeltuin, dansworkshops en nog veel meer’, zo kondigt de stichting aan op haar website.

Vergoeding
De vergoeding voor een knutseldag bedraagt 3 euro per kind. Er zijn ook 4-dagenkaarten (10 euro) en 8-dagenkaarten (20 euro) te verkrijgen. De bijdrage voor buitenactiviteiten is wat hoger. Zo kost deelname aan de zwemdag 5 euro per kind. Voor kinderen die aan de zwemdag willen meedoen, is op de website een inschrijfformulier te vinden. Dat geldt ook voor deelname aan de busreis (op vrijdag 9 augustus naar Drievliet). Die kost 20 euro per kind.

Programma 2019:
Maandag 29 juli: Knutselen – Verschillende spellen
Dinsdag 30 juli: Knutselen en bouwen met Mecano – Springkussen
Woensdag 31 juli: Bos/speeltuin + een voorstelling onder voorbehoud.
Donderdag 1 augustus: Zwemmen in De Stok
Vrijdag 2 augustus: Ochtend/middag Knutselen – Speurtocht

Maandag 5 augustus: Knutselen – Whipeout + luchtkussen
Dinsdag 6 augustus: Knutselen – Lasergamen
Woensdag 7 augustus: Bos/speeltuin + een voorstelling onder voorbehoud.
Donderdag 8 augustus: Knutselen – Goochelaar
Vrijdag 9 augustus: Busreis Drievliet

De knutseldagen zijn in het gebouw van EVR De Levensschool aan Bovendonk 1 van 09:30 – 16:00 uur. Bij ‘buitenactviteiten’ is de knutselzaal gesloten. Verdere bijzonderheden, bijvoorbeeld over de voorwaarden voor deelname aan de busreis, zijn allemaal te vinden op de website van de stichting.

❯ Website Kindervakantiewerk Roosendaal
❯ Facebookpagina Kindervakantiewerk Roosendaal