web analytics

Vakantie-lunch als Buurtetentje in De Wieken

Op vrijdag 18 augustus verzorgden de medewerkers van De Wieken aan de Guido Gezellelaan in Roosendaal voor de bewoners van Kroeven/Langdonk een gezamenlijke maaltijd. De Wieken is nu in het weekend gesloten in verband met de vakantieperiode, en omdat de bewoners van Kroeven/Langdonk uitkijken naar een gezamenlijk eetmoment, was er besloten om op deze dag een ‘Brabantse lunch’ te verzorgen in plaats van het gebruikelijk buurtetentje in het weekend.

Op elke tweede zaterdag van de maand verzorgt De Wieken een warme buurtmaaltijd. Het eten wordt dan verzorgd en klaargemaakt door Petra Jurgens en ze doet dit met klasse. Nu ook. De middag werd geopend door Cor Koevoets, voorheen voorzitter en nu vrijwilliger van het buurtgebeuren.

Vooraf was er een overheerlijk kopje tomatensoep; let wel: met balletjes. Daarna diverse broodjes, die men naar keuze kon vullen met kaas, maar ook met echte Brabantse zult en… gebakken bloedworst met gebakken appeltjes. Naar keuze was er koffie en thee.

De Wieken werkt met een agenda die te vinden is op www.dewiekenroosendaal.nl  Het sociaal aspect staat bij De Wieken op nummer een, en zo moet het ook. Een mooi initiatief van de medewerkers van De Wieken.

 

Foto’s en tekst Ad Verbiest