web analytics

Vacature in Boerenraad van Mastepinnelaand

Stichting Kindercarnaval de Mastepinne is op zoek naar meerdere vrijwilligers voor het carnaval in Wouwse Plantage. Mensen die dit dorp een warm hart toedragen en van deze zuidelijke traditie houden, zijn van harte welkom om te solliciteren. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar info@mastepinnelaand.nl

‘Als lid van stichting Kindercarnaval de Mastepinne denk je mee over en draag je bij aan de carnavalsactiviteiten van Wouwse Plantage, zoals de plaatselijke kindermiddag, het Mastepinnebal, de eerste carnavalsoptocht van Noord-Brabant en de talentenjacht. Je werkt samen met andere boerenraadsleden om elk jaar een groots feest op te zetten’, zo omschrijft de stichting de werkzaamheden.

‘Afgezien van een laag aantal vergaderingen, vinden de meeste activiteiten plaats in de twee weekeindes voor de officiële start van het carnaval. Het gaat hierbij om lichte werkzaamheden: het assisteren bij kinderactiviteiten, het begeleiden van de optocht en bardiensten draaien bij het carnavalsbal’.

Het motto voor het komend carnaval in Wouwse Plantage is ‘Grept oew kaans’

Foto boven: John Balemans

❯ Website Mastepinnelaand