web analytics

Uitreiking Roosendaalse Startersprijs dit jaar op 21 juni

 Net als vorig jaar wordt er ook dit jaar een Roosendaalse Startersprijs uitgereikt. Dat gebeurt op woensdag 21 juni tijdens de Startersdag in het Kellebeek College. Bedrijven die in aanmerking denken te komen voor de prijs, kunnen zich tot 10 mei aanmelden. Zij kunnen ook door anderen worden aangemeld.

In 2016 werd de eerste Roosendaalse Startersprijs uitgereikt door wethouder Hans Verbraak aan Kinderopvang ’t Vinkenbroekske kreeg afgelopen jaar de eerste Roosendaalse Startersprijs. De Roosendaalse Startersprijs is een initiatief van de StartersCentra West-Brabant, de Gemeente Roosendaal, Rabobank Zuidwest-Brabant en Startersdagen.com.

Ondernemers die maximaal vijf jaar geleden zijn gestart met hun onderneming kunnen zich opgeven voor de Roosendaalse Startersprijs. Voorwaarde is dat het bedrijf gevestigd is in de Gemeente Roosendaal inclusief de dorpskernen Heerle, Moerstraten, Nispen, Wouw en Wouwse Plantage. En vanzelfsprekend moeten ze ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Inschrijven kan tot 10 mei 2017 op de website van de StartersCentra West-Brabant.

De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op tien punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, strategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie worden drie ondernemers genomineerd. Een deskundige jury beoordeelt daarna welke ondernemer met de Roosendaalse Startersprijs naar huis gaat.