web analytics

Voor tweede keer ‘Spullen en Smullen’ in Roselaar in Roosendaal (29 okt)

Op zondagmiddag 29 oktober is in Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal voor de tweede keer het event ‘Spullen en Smullen’. Deze lifestylemarkt is van 12:00 – 17:00 uur , met foodstands, leuke marktwinkeltjes met een veelzijdig aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, eten en drinken en producten voor huis en tuin.

Gedurende de hele dag kan er genoten worden van verschillende acts. Als walking act zullen de Flageolettes meerdere malen te zien zijn met muziek van vroeger tot nu. Ook Damé zal het podium betreden. Zij spelen vanaf 15.15 uur op het podium op het centrale plein nabij de Albert Heijn. Damé is een must-see voor liefhebbers van oude en hedendaagse soulmuziek.

Daarnaast hebben Benjamin Scheltema, Remco van de Beemd en Myrthe van der Gaag de handen ineengeslagen voor een Interactief (Street) Art plein. In deze pop-up gallery zullen live graffitipieces vervaardigd worden, zal er op het bijgelegen terras een DJ muziek draaien en kunnen kinderen aansluiten bij een workshop pompoen schilderen.

Alle producten die te zien, te koop en te proeven zijn hebben gemeen dat ze iets extra’s proberen te doen. ‘Dit zijn bijvoorbeeld fairtrade producten of producten die biologisch gemaakt zijn. Zo willen we inspelen op de hedendaagse behoefte naar duurzame producten en het eerlijke verhaal’, aldus de organisatie.