web analytics

Voor de tweede keer Plein 7 Recover op Tongerloplein (27 aug)

Op zondag 27 augustus is het tussen 16:00 – 22:00 uur weer tijd voor ‘Plein 7 Recover’ op het Tongerloplein in Roosendaal. Met drie bands, gezelligheid, hapjes, drankjes, schminken en een circusspeelplaats in de Tongerlotuin. Stichting T’plein werkt hiervoor samen met Schouwburg de Kring en De Moriaan.

Het evenement wordt om 16:00 uur geopend door Flow, een driekoppige formatie met zangeres. Om 18:00 komt de Belgische band 70’s Tush op het podium en om 20:00 uur gaat de Roosendaalse Clouseau Ofzo los. Dat wordt meezingen met de bekende Clouseau-nummers.

Tussen 16:00 – 19:00 uur is Reineke Daemen op het Tongeroplein om de snoetjes van de jeugd van mooie versieringen te voorzien. En in de (museum)tuin van De Kring kunnen kinderen van 16.00 tot 19.00 uur terecht om met behulp van allerlei circusattributen en -materialen zelf circuskunsten uit te proberen. Denk aan dia-bolo, Chinese bordjes, ballopen, jongleren, etc.

plein7Meer informatie bands:
– Flow bestaat uit drie heren (contrabas, akoestisch gitaar en toetsen) en brengt samen met een zangeres fraai gearrangeerde, meerstemmige akoestische covers.
– 70’s Tush uit België speelt songs die geïnspireerd zijn door de muziek van de grote helden van de seventies, zoals Rory Gallagher, Elmore James, Led Zeppelin, Humble Pie, etc.
– Couseau Ofzo is een Roosendaalse pop-tribute-band. De band brengt een topselectie van de vele hits uit de afgelopen 30 jaar.
– In de pauzes zijn er optredens van De Martelaeren.

Vervolg

Tien jaar lang vond eind augustus op het Tongerloplein het festival Plein 7 plaats. Vorig jaar heeft de stichting Tplein die traditie in afgeslankte vorm voortgezet met Plein 7 Recover. ‘De nieuwe formule die zich vooral kenmerkt door een betere herkenbaarheid van de muziek werd een groot succes’, constateert de sti chting op haar Facebookpagina. Een vervolg zat er dus dik in…

❯ Meer info op website Tplein Roosendaal

plein7 recover
Foto’s Stichting T’plein