web analytics

Tweede editie van Boekenmarkt Roosendaal op 15 juni

Zaterdag 15 juni is van 10:00 – 17:00 uur de tweede editie van Boekenmarkt Roosendaal op de (oude) Markt en in de Dokter Brabersstraat. Organisator Ad Huijzers kondigt meer dan vijftig boekenkramen aan met een heel divers aanbod, waarbij kwaliteit van de standhouders en hun aanbod hoog in het vaandel staat.

‘Er zijn standhouders met thrillers, streekboeken, antiquariaten met hun aanbod van bijzondere uitgaven, diverse stripboeken, fictie/non-fictie, kinderboeken, en nog veel meer. De standhouders komen uit Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Ook de bezoekers komen uit een grote regio rondom Roosendaal’, aldus de organisatie.

Vaderdag
‘Er zijn mensen die met lijstjes komen waar de boeken opstaan waarnaar ze al lang op zoek zijn. Anderen komen gewoon gezellig langs en lopen misschien per toeval tegen een bijzonder boek aan dat ze aanspreekt’, vertelt Huijzers, die er ook nog even op wijst dat de Boekenmarkt daags voor Vaderdag is. ‘Dat biedt mogelijkheden om misschioen een leuk en bijzonder cadeau te kopen’.

(Voor meer informatie: AHa-Events Brabant, ahaeventsbrabant@gmail.com of per telefoon 06 – 53 68 48 77)