web analytics

Twee Roosendaalse zangeressen door in The Voice of Holland

Twee Roosendaalse zangeressen doen dit seizoen mee aan The Voice of Holland op RTL4 en zijn door naar de battles, waarvoor ze zich nu met hun coaches voorbereiden. Julia Schutten (19) zit in het team van coach Waylon en Sofie Mol (25) in het team van coach Ali B.

Sofie Mol, al enige jaren in Roosendaal bekend van tal van optredens en sinds enige tijd als zangeres van de coverband La Sooph, maakte vrijdagavond 13 december haar opwachting met een coverversie van ‘I’m Every Woman’ van Whitney Houston. Niet de meest gelukkige keuze voor haar blind audition, zo bleek in de loop van haar optreden. Lil Kleine en Ali B. draaiden weliswaar voor haar, maar ‘echte zangers’ als Waylon en Anouk niet. Ze hadden te weinig ‘eigen’ gehoord.

Meer jij
Toen Ali haar vroeg of ze ‘wat minder cover en wat meer jij’ in huis had, volgde een toegift waar Anouk en Waylon wel enthousiast voor werden. Het werd ‘I’d rather Go Blind’ van Etta James. ‘Nu zie je het belang van een keuze’, hield Waylon haar na haar optreden voor.
Sophie zit al jaren in de muziek, maar niet als beroeps. Na een studie schoonhedsspecialiste is ze nu eigenaresse van schoonheidssalon Momentje ik.

Julia
Een week eerder verscheen Julia Schutten (19) het nummer ‘Sucker’ van The Jonas Brothers. Ook zij wist twee stoelen gedraaid te krijgenb: van Ali B en Waylon. Ze koos voor Waylon. Julia
studeert aan het conservatorium in Rotterdam en heeft als backing vocalist al verscheidene grote podia gestaan. Zo zong ze in de zomer in het koor bij Marco Borsato in de Kuip,

Foto boven: Links Sophie, rechts Julia (foto’s The Voice of Holland)

Optredens Julia en Sophie terug kijken:
❯ Sophie Mol zingt ‘I’m Every Womea’ (plus toegift)
❯ Julia Schutten zingt ‘Sucker’

❯ Julia Schutten op Instagram
❯ Julia Schutten op YouTube
❯ Sophie Mol Facebook
❯ Sophie Mol op RVT-entertainment
❯ Sophie Mol op YouTube
❯ Sophie Mol La Sooph