web analytics

Twee nieuwe winkels in de Roselaar in Roosendaal

Winkelcentrum Roselaar in Roosendaal heeft er twee nieuwe (mode)winkels bij: By Mira en het nieuwste pop-up concept Brandoutlet. By Mira is een oude bekende: de zaak na veertien jaar weer terug in De Roselaar.

Na ook winkels te hebben gehad in de Raadhuisstraat en in Designer Outlet Roosendaal had het ondernemersechtpaar van By Mira nog geen zin om met pensioen te gaan. Daarom openen deze ondernemers nog één keer een nieuwe winkel! By Mira is een dameskleding- en accessoires winkel vol mooie merken.

Samenwerking
Brandoutlet is een samenwerking tussen drie bekende Roosendaalse ondernemers. Koncept van Bas van der Vorst, The Athlete’s Foot van Sjoerd Verbraak en Gossip van Amanda van der Wege openen gezamenlijk de deuren van de tijdelijke pop-up store Brandoutlet. Daarmee krijg je in de Brandoutlet een aanbod van zowel dames, heren áls kinderkleding. Van casual tot sportief, aangevuld met een grote collectie sneakers en sportschoenen om de outfit compleet te maken.

Snel
‘De Brandoutlet is een concept dat eigenaar Wereldhave onder de noemer ‘UpNext’ tegenwoordig vaker inzet. UpNext is een full service Pop-up concept dat retailers en merken in staat stelt om snel en met flexibele voorwaarden een tijdelijke winkel te openen. Daarmee wordt het beginnende ondernemers of bekende merken makkelijk gemaakt om extra voorraden te verkopen, een nieuw merk te kunnen introduceren of simpelweg een bestaande winkel tijdelijk te vergroten’, aldus Wereldhave.

Zie ook:
❯ Roselaar in Roosendaal viert dit jaar 50-jarig bestaan