web analytics

Twee mannen ontvoerd uit woning Wattstraat

Maandagavond 30 september werden bij een woning aan de Wattstraat in Roosendaal de bewoner en een andere man in een gestolen auto ontvoerd. Het duo werd later in Hoogvliet uit de auto gezet. De politie zoekt getuigen of mensen, die meer over de ontvoerders weten.

Het incident gebeurde rond 22.00 uur. Enkele gewapende mannen drongen de woning binnen en bedreigde de bewoner en een andere man. Het tweetal werd hierna ontvoerd in een auto, die bij de woning thuishoorde. Hierbij werden ze diverse keren bedreigd, geslagen en werd geld geëist.

Het duo werd dinsdagmorgen vroeg rond 02.00 uur in een bos bij Hoogvliet vrijgelaten. In een ziekenhuis zijn de slachtoffers aan hun verwondingen geholpen. Van de gestolen auto ontbreekt nog ieder spoor.

De politie onderzoekt het incident en vermoedt dat de achtergrond van dit incident ligt in de hennepkweek. De politie zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer: 2019234788.