web analytics

Twee man opgepakt in zaak gewelddadige ontvoering

CONTROLES AAN HEILIG-HARTPLEIN – In een onderzoek naar een gewelddadige ontvoering die plaatsvond in de avond van maandag 30 september op 1 oktober 2019, heeft de politie dinsdag 3 maart twee mannen aangehouden die ervan verdacht worden betrokkenheid te hebben bij deze ontvoering. Ook vond er door de politie een doorzoeking plaats in hun woningen en in een kapperszaak aan het Heilig Hartplein.

Bij deze doorzoekingen zijn verschillende goederen in beslag genomen. Daarnaast is samen met opsporingsambtenaren van de gemeente Roosendaal een controle gehouden bij meerdere panden aan het Heilig Hartplein.

Wattstraat
De gewapende ontvoering vond omstreeks 22.00 uur plaats op maandagavond 30 september 2019. De bewoner van de Wattstraat en een andere man werden in een ontvoerd. Twee daders drongen de woning binnen en bedreigden de twee mannen. De slachtoffers zijn mishandeld en de daders eisten geld. Dinsdagmorgen vroeg rond 02.00 uur waren ze in Hoogvliet vrijgelaten. In een ziekenhuis zijn de slachtoffers behandeld aan hun verwondingen.

Verder
De recherche gaat verder met het onderzoek.

Vraag van de politie: Hebt u meer informatie over deze ontvoering? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer: 2019234788.

Zie ook:
❯ Bericht van ontvoering van 2 okt