web analytics

Twee handbalevenementen in Heerle (21-23 juni)

Handbalvereniging Heerle pakt op vrijdag 21 en zondag 23 juni uit mmet twee toernooien. Op vrijdag wordt het verrassingstoernooi gespeeld en op zondag het internationaal veldhandbaltoernooi met meer dan honderd teams.

Vrijdag starten de activiteiten op het veld naast sporthal Harella. Op het verrassingstoernooi spelen zo’n veertig ploegen van vrienden, verenigingen, buurtverenigingen en bedrijven tegen elkaar. Het gaat daarbij vooral om het plezier en minder om de prestaties.

Mix
In de teams spelen zowel kinderen als volwassenen en senioren, waarbij goals gemaakt door kinderen vaak dubbel tellen. Een bijzonder onderdeel is het inrichten van het ‘Peter Pellis-veld’. Begin dit jaar overleed op 60-jarige leeftijd Peter Pellis. Hij was erevoorzitter, spil en drijvende kracht van de vereniging.

Aansluitend op het verrassingstoernooi is er een feestavond met DJ en zanger Johan de Gelder en de band New Stuff.

Groot toernooi
Zondag 23 juni start al in de ochtend het Internationale Veldhandbaltoernooi, een van de grootste eendagstoernooien van Nederland. Dit jaar wordt de 49ste editie gehouden en de deelnemende teams variëren van senioren tot jonge kinderen, die natuurlijk allemaal in eigen categorieën spelen.

Gratis
Er kan niet alleen gehandbald worden, maar om het terrein staan ook allerlei kramen met gezonde versnaperingen, waarbij vooral de watermeloenen favoriet zijn. Maar ook handbalspullen zijn er te koop en natuurlijk de nodige drankjes en hapjes om op de been te blijven. Inschrijven kan nog via de website van Hv Heerle. Supporter en bezoekers kunnen beide dagen gratis op het sportveld terecht.

❯ Website handbalvereniging Heerle