web analytics

Twee gewonden bij steekincident op Amethistdijk

UPDATE – Bij een steekincident op de Amethistdijk in Roosendaal zijn zaterdagavond 23 november rond 18.05 uur twee jonge mannen gewond geraakt. Dat gebeurde tijdens een ruzie. Beide mannen raakten daarbij gewond. Het gaat om inwoners van Roosendaal van 23 en 17 jaar oud. Ze werden beiden aangehouden. De politie zoekt getuigen van het incident.


De aanleiding voor het steekincident ligt volgens de politie vermoedelijk in een discussie over een opengetrapte tuinpoort. Een 61-jarige vrouw uit Roosendaal had rond 18.00 uur een aantal jongens aangesproken op het feit dat haar tuinpoort was opengetrapt. Toen haar 23-jarige zoon zich in het gesprek mengde, liep de situatie uit de hand en ontstond een steekincident, waarbij één van de jongens (een 17-jarige inwoner van Roosendaal) en de 23-jarige man steekwonden op liepen.

De 23-jarige man is ter plaatse door ambulancepersoneel aan zijn verwonding behandeld en daarna aangehouden op verdenking van poging doodslag c.q. zware mishandeling en meegenomen naar het politiebureau. De 17-jarige jongen moest per ambulance naar een ziekenhuis worden vervoerd en is zaterdagavond in het ziekenhuis aangehouden op verdenking van poging doodslag c.q. zware mishandeling.

De politie zet het onderzoek voort en is op zoek naar getuigen van het opentrappen van de tuinpoort, van het gesprek daarover en van het incident dat daarna volgde en dat uitmondde in het steekincident. Wie informatie heeft, of camerabeelden, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of het meldingsformulier van M