web analytics

Twee fietsendieven in Roosendaal aangehouden na belletje naar 112

In de nacht van zondag op maandag 23 november heeft de politie twee fietsendieven aangehouden. Ze reden met hun bestelwagen, met daarin twee damesfietsen. in de Brugstraat. De politie was hen op het spoor gekomen na een belletje van een getuige naar 112 met de melding dat er op het Stationsplein in Roosendaal mogelijk fietsendieven bezig waren.

Brugstraat
Dat was rond 00.45 uur. De getuige gaf de bijzonderheden van de bestelwagen waarmee het tweetal vertrok door. Agenten zagen die auto even later rijden in de Brugstraat en gaven de bestuurder een stopteken. Die voldeed daar netjes aan. Ze kregen toestemming om in de laadruimte van de bestelauto te kijken. Daarin werden twee damesfietsen aangetroffen. De fietsen zaten nog op slot.

Gereedschap

Uit onderzoek in de auto bleek dat de twee mannen in de auto gereedschap bij zich hadden dat veel gebruikt wordt door fietsendieven. De twee mannen zijn aangehouden als verdachte van diefstal, omdat de agenten hun verklaring met betrekking tot de aangetroffen fietsen nogal dubieus vonden.

Cel in

Eigenaars gezocht
De politie is nog op zoek naar de eigenaren van de twee fietsen. Wie vanmorgen bij het station in Roosendaal ontdekte dat haar/zijn fiets verdwenen was, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. ‘Misschien staat die wel hier op het bureau’. Contact opnnemen kan via telefoonnummer 0900-8844, of via What’s App (06-12207006). Graag zaaknummer 2020-308588 vermeden.