web analytics

Twee feest-voorstellingen van vijfjarig Dansplein (25 mei)

Het Dansplein Roosendaal viert het vijfjarig bestaan op zaterdag 25 mei met twee voorstellingen in de kleine zaal van De Kring. Die beginnen om 14:30 en 18:00 uur. Kaarten kosten 12 euro. Voor de voorstelling van 14:30 uur zijn geen kaarten meer beschikbaar. Belangstellenden worden op een wachtlijst geplaatst.

In deze show presenteren de leerlingen zich in verschillende stijlen: hiphop, showdance, ballet, moderne dans ,breakdance en kinderdans. ‘Het wordt een spetterende voorstelling met een feestelijk tintje’, zo belooft het dansplein.

Dynamisch
Dansplein Roosendaal is een dynamische dansschool voor jong en oud waar iedereen kan dansen, van ballerinas tot hip-hop dansers. ‘Door ons grote en professionele docententeam is het bij Dansplein mogelijk je als danser breed te oriënteren. Daarnaast bieden we met regelmaat verschillende workshops aan en zijn onze docenten aangesloten bij CultuurCompnaan voor het geven van danslessen binnen het onderwijs met het kwaliteitslabel cultuureducatie met kwaliteit’, meldt Dansplein op zijn website.

Locaties

Voor de lessen wordt gebruik gemaakt van de locaties De Muzen aan de Oliemolen en bij Kroevensport aan de Roemer Visscherlaan.
 

Video van vorstelling Dansplein van twee jaar geleden