web analytics

Twee drugsdealers in Roosendaal aangehouden

Op de Van Beethovenlaan in Roosendaal hebben agenten zaterdagavond 9 september rond 21.00 uur een vermoedelijke drugsdealer aangehouden, een 57-jarige man zonder woon- of verblijfplaats. En vrijdagavond 8 september werd rond 20:00 uur een 21-jarige man uit Leiden aangehouden, die ook van drugsverkoop wordt verdacht.

De 57-jarige man werd op heterdaad betrapt toen hij harddrugs aan klanten verkocht. De klanten zijn ook aangehouden, maar later weer in vrijheid gesteld. De drugsdealer is overgebracht naar het politiecellencomplex. Daar wordt hij later vandaag gehoord.

Bij de man is in totaal 13 gram cocaïne in beslag genomen en een geldbedrag van enkele honderden euro’s. In zijn auto is onderzoek gedaan door de politie, daar werd de cocaïne aangetroffen.

De 21-jarige man uit Leiden werd vrijdagavond op een parkeerplaats aan de Gerard Doustraat gezien in een situatie die erg leek op een drugsdeal’. Agenten spraken de vermeende kopers aan en troffen bij hen een zakje wiet aan.

De verkoper die in zijn auto zat, is vervolgens gecontroleerd. In zijn auto vonden agenten ongeveer 30 zakjes gedroogde hennep aan. De man uit Leiden is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij verder gehoord door rechercheurs.