web analytics

Twee drugsdealers na achtervolging Roosendaal-Schijf aangehouden

In de nacht van donderdag op vrijdag 16 juli heeft de politie na een achtervolging vanaf de Van Beethovenlaan in Roosendaal met verschilende wagens twee verdachten uit Roosendaal aangehouden in Schijf. De verdachten hadden een flink aantal gripzakjes met drugd bij zich.

Rond 02.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een verdachte situatie. Het verdachte voertuig werd gezien op de Van Beethovenlaan in Roosendaal. De bestuurder negeerde een stopteken en er ontstond een achtervolging met meerdere politie-eenheden en een eenheid van de Koninklijke Marechaussee.

Via de Dijken reden ze richting de Zundertseweg en op de Achtmaalsebaan in Schijf is het voertuig gestopt. Een agent zag dat tijdens de achtervolging er wat uit de auto werd gegooid. Later bleken dit zakjes drugs te zijn. Het tweetal, mannen van 24 jaar uit Roosendaal, zijn aangehouden.

De mannen hadden ongeveer 70 gripzakjes drugs, 25 gripzakjes hennep en enkele XTC pillen bij zich. De verdachten zijn vrijdag verhoord en mochten daarna naar huis.