web analytics

Twee 15-jarige Roosendaalse jongens bij vechtpartij in Hoogerheide aangehouden

Na een vechtpartij in Hoogerheide zijn zaerdagavond 27 juni twee 15-jarige jongens uit Roosendaal aangehouden. Ook een man uit Etten-Leur werd gearresteerd. Verder werden een auto en twee alarmrevolgers in beslag genomen.

Om 20.35 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een flinke vechtpartij aan het Philomenahof in Hoogerheide.. Meerdere eenheden van politie en Koninklijke Marechaussee gingen ter plaatse. Op de Scheldeweg troffen agenten een jongen aan. Hij bleek een revolver bij zich te hebben. De 15-jarige jongen uit Roosendaal werd aangehouden. De revolver bleek een alarmrevolver te zijn, die in beslag werd genomen.

Hierna trof de politie op het Philomenahof een tweede jongen (15) uit Roosendaal aan. Hij was gewond in zijn gezicht. De jongen werd aangehouden. Tevens stond daar een auto met een Belgisch kenteken, waarvan meerdere ruiten waren vernield. In het voertuig trof de politie een revolver aan. Ook dit bleek te gaan om een alarmrevolver. De bestuurder, een 27-jarige man uit Etten-Leur werd gearresteerd. De auto werd voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Het drietal werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het drietal zit nog vast en wordt zondag verhoord. Tevens werd nog een jongeman uit Huijbergen aangehouden. Deze werd even later weer in vrijheid gesteld, hij bleek niet bij de vechtpartij betrokken te zijn. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.